Dokonalý outfit na vianočný večierok

V posledných rokoch sa aj u nás stali v predvianočnom období veľmi populárne rôzne firemné večierky, párty, žúry no prosto akcie kde sa zíde celá firma a spolu takto v uvoľnenom duchu zakončia rok. Práve teraz je to obdobie kedy sú vianočné večierky už v plnom prúde. Ak sa aj vy na nejaký chystáte, ale stále neviete čo na seba, ukážeme vám rozličné varianty v čom by ste na takýto večierok mohli vyraziť. 

Je nám jasné, že druh vášho  oblečenia počas bežného dňa sa odvíja od toho, v akej oblasti realizuje svoju činnosť firma v ktorej pracujete a od toho, aké je vaše postavenie vo firme. Bežný deň je bežný deň, ale vianočný večierok to je celkom iná káva. Tu sa nemusíte držať toho čo bežne nosíte do práce. Práve naopak. Idete sa predsa zabaviť a tomu by mal byť prispôsobený aj váš outfit.

Základné pravidlo –ženskosť a štýl

Pri vytváraní vášho outfitu  na vianočný, či akýkoľvek iný večierok myslite na to, aby ste pôsobili žensky a štýlovo. Ukážte že ste žena, že máte cit pre módu a že sa vo vašom šatníku nájdu aj iné kúsky ako nosíte bežne do práce. To platí rovnako pre tie dámy, ktoré si počas práce vystačia s riflami a tričkom, ale rovnako tak aj pre tie, ktoré svoje dni trávia v kostímčekoch. Keďže je to párty môžete si dovoliť výrazné farby, aj odvážnejšie strihy. Nebojte sa do boja povolať ženské zbrane. Ukážte dekolt a zvýraznite krivky.

Nohavice alebo sukňu?

Nohavice alebo sukňu, to je večná dilema týkajúca sa spoločenských akcii. V prípade takéhoto typu večierku máte po starostiach pretože je len na vás čo zvolíte. 

Ide skôr o neformálny typ spoločenskej akcie, ktorá nemá vyslovene určený dress code. Z toho dôvodu sa výber oblečenia neberie až tak striktne ako napr. pri plesoch. Preto je úplne jedno,  či ste skôr nohavicový, ale sukňový typ. Nič nepokazíte ani jedným ani druhým variantom. Vždy sa dá niečo vymyslieť hlavne aby ste sa cítili pohodlne.

outfit na párty, outfit na večierok,spoločenské oblečenie, spoločenské šaty, šaty na párty, na večierok

Ak u vás vyhrávajú šaty, či sukňa jednoznačne by ste mali po nich siahnuť. Vyberte si nejaké zaujímavé koktejlky s dĺžkou okolo kolien. Kratšie by už mohli pôsobiť lacno a vulgárne ak vezmeme do úvahy, že sa stále jedná o firemný večierok.  Na dlhé šaty úplne zabudnite a nechajte si ich na iné príležitosti.

 dámske šaty,elegantné šaty, spoločenské šaty, šaty na párty, koktejlové šaty, koktejlove saty,  dámske šaty,elegantné šaty, spoločenské šaty, šaty na párty, koktejlové šaty, koktejlove saty,

 

V prípade, že  šaty nie sú pre vás to pravé orechové a ste skôr zástanca nohavíc doplňte ich nejakým zaujímavým topom, alebo blúzkou. V móde sú odlesky všetkých kovov a rovnako tak aj čipka, či transparentné materiály. Tými tiež nič nepokazíte a navyše vám dodajú potrebný glanc. Blúzku, alebo top môžete doplniť sakom alebo kardiganom, ktorý vás nielen zahreje ale celý outfit skvelo oživí.

outfit na párty, outfit na večierokoutfit na párty, outfit na večierok,

 

Farby a doplnky

Určite nezabudnite na malé detaily a stavte na doplnky, ktoré by mali byť výrazné aby zaujali. V neposlednom rade nezabudnite na podpätky, aj keď ich veľmi nenosíte premôžte sa. Kabelku voľte menšiu listovú do ruky, alebo malú cez rameno. Veľkú kabelku jednoznačne nechajte odpočívať doma.

Keďže ide o vianočný večierok akosi sa nám s vianocami automaticky spája červená farba. Samozrejme môžete siahnuť práve po tejto výraznej farbe, ale rovnako tak si môžete zvoliť outfit v akomkoľvek inom farebnom odtieni. Skvelá voľba bude aj čierna v kombinácii so zlatou, alebo striebornou.

dámske šaty,elegantné šaty, spoločenské šaty, šaty na párty, koktejlové šaty, koktejlove saty, dámske šaty,elegantné šaty, spoločenské šaty, šaty na párty, koktejlové šaty, koktejlove saty,

dámske šaty,elegantné šaty, spoločenské šaty, šaty na párty, koktejlové šaty, koktejlove saty, dámske šaty,elegantné šaty, spoločenské šaty, šaty na párty, koktejlové šaty, koktejlove saty,

 

Na záver mám pre vás už iba dve odporúčania:

Hlavne ak pracujete v kolektíve, ktorý tvorí väčšina mužov dajte si na svojom vzhľade obzvlášť záležať, zažiarite tak ako ruža medzi tŕňmi.

Aby ste svoj look dotiahli do dokonalosti nezabudnite ani na make up a vlasy. Tiež si zaslúžia trochu pozornosti. Navyše budú pomyselnou čerešničkou na torte pri vytváraní outfitu na vianočný večierok.

 

Autor: Alila Zdroj foto: pinterest.com