Blog

Všetko o móde

vyskladaj-si_optimized

My v Tentation milujeme módu a zaujíma nás všetko čo s ňou súvisí. Sledujeme módne trendy a na základe toho vyberáme tovar do našej ponuky, ale zároveň sa radi dozvieme aj niečo praktické o tom, aby oblečenie aj dlho vyrdžalo. Sme zástanci toho, že každá žena môže byť krásna, len treba vedieť, čo nosiť a ako veci skombinovať tak, aby dokonale vynikli a urobili vám peknú postavu.

Vieme, že nie každý sa tomu čo nosiť a ako to nosiť rozumie, ale čo vieme zaručene je to, že každá žena sa chce páčiť. Či už sama sebe, svojmu partnerovi, či komukoľvek zo svojho okolia. Či už to vnímate, alebo nie, aj keď iba podvedome každému záleží na tom, čo si o ňom pomyslia kolegyne v práci, či susedka z vedľajšieho vchodu.

Móda ako hra

Módu je dobré brať ako hru s nekonečnými možnosťami. Preto sme sa rozhodli písať pre vás tento blog.  Budeme radi ak si v ňom nájdete inšpirácie na outfity ktorými potom budete ohurovať okolie. Ak zistíte ako nosiť napríklad plisovanú sukňu, alebo s čím kombinovať dobre padnúce sako, či dlhú sukňu.

Sledujeme trendy za vás a snažíme sa podať vám informácie jasne, aby ste ich vedeli využiť v bežnom živote. Aby ste už nemuseli rozmýšlať nad tým ako zostaviť outfit, ako vybrať oblečenie podľa typu vašej postavy, alebo ako zladiť farby tak, aby to celé dávalo zmysel. Toto všetko a ešte mnoho iného nájdete v tomto blogu.

Tak si urobte dobrú kávičku, vyložte si nohy no proste urobte si pohodlie a poďte sa s nami ponoriť do fascinujúceho sveta módy.

Ak budete mať akúkoľvek otázku prípadne nápad na článok určite nám napíšte. Radi vám pomôžeme, alebo vašu tému spracujeme, aby ste našli odpoveď nie iba vy, ale aj všetci návštevníci nášho blogu, ktorý možno riešia presne ten istý problém ako vy.