Dámske teplákové súpravy sú hitom sezóny, naučte sa ako ich nosiť v štýlovom mestkom looku

Teplákové súpravy už dávno prerazili hranice športových areálov a fitnescentier a stali sa neoddeliteľnou súčasťou mestskej módy. Tieto pohodlné súpravy sa vyznačujú nielen komfortom a praktičnosťou, ale aj širokými možnosťami kombinovania v množstve trendových outfitov. Či už sa snažíte o casual look pre nedeľné popoludnie, alebo hľadáte štýlový outfit na nákupy alebo kávu s priateľmi, teplákové súpravy vám ponúkajú mnoho možností. Ako teda preniesť pohodlie teplákových súprav z gauča na ulicu, a pritom vyzerať trendy a štýlovo? Poďme sa na to pozrieť bližšie.

Teplákové súpravy už dávno nie sú len o vyťahaných kúskoch na doma. V dnešnej móde sa stali skutočným fashion kúskom a pritom nám naďalej dokážu dopriať pohodlie, po ktorom tak túžime. Ak sa teda chystáte na nákupy, do kaviarne alebo len tak na prechádzku mestom a chcete vyzerať štýlovo a zároveň sa cítiť pohodlne, tepláková súprava môže byť tým pravým módnym kúskom pre vás.

Teplákové súpravy v trendovom prevedení

Teplákové súpravy sú jedným z najviac univerzálnych kúskov v dámskom šatníku. Môžete ich nosiť na rôzne spôsoby a v rôznych kombináciách. Vďaka tomu môžete vytvárať nekonečné množstvo outfitov, ktoré budú vždy vyzerať skvele. Kľúčom je správne štýlové zameranie a kombinovanie kúskov. Ak sa rozhodnete pre teplákovú súpravu, skúste ju skombinovať s koženou bundou, štýlovými teniskami alebo dokonca s podpätkami. Tepláková súprava môže byť skvelým základom pre váš outfit, ktorý môžete doplniť množstvom doplnkov a dať tak módnu pečať svojmu štýlu.

Pri výbere teplákovej súpravy sa snažte v prvom rade dbať na to, aby vám sadla ako uliata. Dnes sú veľmi moderné oversize strihy, čo určite poteší všetky ženy ktoré nemajú radi vypasované strihy a chcú si dopriať pravý pocit pohodlia a voľnosti. Správna veľkosť je určite kľúčová, aby ste vyzerali štýlovo a zároveň sa cítili komfortne. Okrem veľkosti je tiež veľmi podstatná aj farba. Paleta farieb ktoré sú v tomto segmente dostupné je naozaj viac ako bohatá. Tepláková súprava v neutrálnych odtieňoch ako sú sivá, béžová alebo čierna môže vyzerať veľmi elegantne, štýlovo a  nadčasovo. Krásne vynikne v kombinácii so zlatými doplnkami a veľkými okuliarmi. 

teplakove_supravy,damske_teplakove_supravy,dámske_teplakove_supravy,dámske_teplákové_súpravy teplakove_supravy,damske_teplakove_supravy,dámske_teplakove_supravy,dámske_teplákové_súpravy

Na druhej strane, ak sa nebojíte experimentovať, môžete sa rozhodnúť pre teplákovú súpravu v jasnej farbe. Ideálna je v takom prípade zelená, oranžová či ružová. Zaujímavou voľbou môžu byť aj súpravy so vzorom či potlačou, ktoré si však už vyžadujú trochu viac citu pri kombinovaní. 

Doplnky k teplálovým súpravám ktoré zaujmú

Doplnky sú kľúčovým faktorom, ktorý dokáže celý outfit oživiť a dodať mu šmrnc. Hoci teplákové súpravy bývajú považované za skôr ležérny štýl oblečenia, správne vybrané doplnky dokážu tento dojem úplne zmeniť.

Prvým tipom ktorý stojí za zmienku v kombinácii s teplákovou súpravou sú výrazné šperky. Vďaka svojej jednoduchosti sú ideálnym plátnom pre výrazné šperky. Veľké, výrazné náušnice dokážu okamžite upútať pozornosť a povzniesť váš outfit na novú úroveň.

teplakove_supravy,damske_teplakove_supravy,dámske_teplakove_supravy,dámske_teplákové_súpravy

Druhým tipom je statement kabelka. Tento typ kabelky je štýlovo vyhranený, zvyčajne ide o nápadný model ktorý sa tak stáva hlavným bodom celého outfitu. Ak si oblečiete jednoduchú teplákovú súpravu v neutrálnej farbe, táto kabelka dokáže celý look úplne oživiť.

Treťou možnosťou ako čarovať s doplnkami je pokrývka hlavy. Klobúky sú v posledných rokoch veľmi obľúbeným doplnkom a skvele sa hodia aj k teplákovým súpravám. Či už si vyberiete elegantný fedora klobúk, športovú šiltovku alebo roztomilý baret, váš outfit bude okamžite vyzerať sofistikovanejšie a štýlovejšie.  

Pamätajte však, že vždy je dôležité, aby ste sa cítili pohodlne a sebaisto. Nebojte sa experimentovať a hľadať svoj vlastný štýl. S teplákovými súpravami môžete vytvárať nekonečné množstvo outfitov, ktoré vám môžu priniesť nové nečakané variácie.

Nebojte sa vrstvenia

Vrstvenie je jedným z najúčinnejších spôsobov, ako vytvoriť zaujímavý a štýlový outfit. Ak sa nebojíte skúšať a kombinovať rôzne štýly môžete do svojho outfitu priniesť nápaditosť a v nesposlednom rade aj svoju osobnosť.

Ideálnou možnosťou na vrstvenie je dlhý kabát. Tento kúsok oblečenia dokáže teplákovému outfitu dodať elegantný vzhľad. Skúste napríklad skombinovať jednoduchú čiernu teplákovú súpravu s dlhým camel kabátom a mokasínami k tomu štýlová ľadvinka a dokonalý look je na svete. Tento outfit je nielen cool, ale aj veľmi pohodlný a praktický pre chladnejšie dni.

Ak obľubujete vesty skvelou voľbou môže byť aj oversize prešívaná vesta. Tento kúsok je ideálny na prechodné obdobie, keď je príliš chladno na to, aby ste nosili len teplákovú súpravu, ale príliš teplo na to, aby ste si obliekli kabát alebo bundu. Predĺžená vesta pod zadok dodá vášmu outfitu ležérny a pohodlný vzhľad a zároveň vás udrží v teple.

teplakove_supravy,damske_teplakove_supravy,dámske_teplakove_supravy,dámske_teplákové_súpravy teplakove_supravy,damske_teplakove_supravy,dámske_teplakove_supravy,dámske_teplákové_súpravy

Treťou možnosťou je sako. Áno, správne ste počuli, sako! Kombinácia teplákových nohavíc a saka môže vyzerať veľmi štýlovo, ak to urobíte správne. Skúste napríklad skombinovať sivú teplákovú súpravu s čiernym sakom a sandálkamki. Tento look je dokonalý na priateľské stretnutia, alebo na večerné vychádzky do mesta.

Teplákové súpravy na rôzne príležitosti

teplakovky (9)Teplákovú súpravu alebo jej časť môžete využiť od bežného vybavovacieho dňa kedy potrebujete stihnúť veľa vecí až po večernú párty kedy stačí ak vymeníte pár kúskov vo vašom outfite a môžete vyraziť za zábavou.

Na bežné denné nosenie je určite najpraktickejšie skombinovať teplákovú súpravu s teniskami, šiltovkou a  veľkou shopperkou. Ak chcete outfit trochu ozvláštniť môžete teplákovú súpravu skombinovať v predĺženou bielou košeľou a posunúť outfit viac ležérnym štýlom. 
Na večerné posedenie s priateľmi kedy chcete vyzerať štýlovo a zároveň si užiť pohodlie môžete siahnuť už po spomínanom saku v kobinácii s efektným topom a teplákovými nohavicami. V prípade že vaše kroky povedú večer do klubu môžete štýlové tepláky skombinovať s čipkovaným či flitrovaným topom a neodmysliteľnými topánkami na ihličkovom podpädku. 

Či už sa rozhodnete pre teplákovú súpravu na bežný deň v meste, na romantické rande alebo na večernú párty, vždy môžete vyzerať skvele. Nebojte sa experimentovať s farbami, vzormi a vrstvením. Hrajte sa s módnymi doplnkami a vytvárajte tak outfit, ktorý bude odzrkadlením vašej osobnosti a štýlu. Nezabudnite že najdôležitejšie je, aby ste sa v teplákovej súprave cítili pohodlne a sebaisto. Potom už bude ľahké preniesť teplákovku z gauča na ulicu a pri tom vyzerať jednoducho božsky.
 

Autor: Alila

Foto zdroj: pinterest.com