Oblečte sa do alobalu. Alebo ako kombinovať striebornú metalickú farbu v bežnom dennom outfite

V dnešnej dobe móda neustále prekračuje hranice a prináša nám nekonečné možnosti, ako vyjadriť náš osobný štýl. Jedným z trendov, ktorý sa objavil na módnej scéne a získal popularitu medzi milovníkmi módy, je začlenenie striebornej metalickej farby do denného oblečenia. Hoci sa môže zdať, že strieborná farba je viac vhodná na večerné udalosti alebo špeciálne príležitosti, s pravými tipmi a trikmi ju môžete bez problémov nosiť aj vo vašom každodennom outfite. Či už si chcete vytvoriť odvážny statement look alebo len pridať štipku lesku do svojho šatníka, strieborná metalická farba môže byť presne tým správnym oživením. V nasledujúcich bodoch sa pozrieme, ako môžete tento trend elegantne začleniť do vašich denných outfitov.

Ako začať s metalickými farbami

metalické farby

Začať nosiť strieborné oblečenie vo vašom každodennom šatníku môže byť vzrušujúce a zároveň trochu výzvou. Kľúčom je pristupovať k tomuto trendu s odvahou, ale zároveň zachovať pocit pre rovnováhu a štýl. Tu je niekoľko tipov, ako začať nosiť strieborné oblečenie s odvahou:

Nemusíte hneď prechádzať na celo-strieborný outfit. Začnite s jedným strieborným kúskom, ako sú metalické nohavice alebo sukňa, a zvyšok outfitu nechajte v neutrálnych tónoch.

Ak sa rozhodnete pre strieborné šaty ako hlavný kúsok vášho outfitu, udržiavajte zvyšok vášho vzhľadu jednoduchý. To znamená minimalizovať použitie veľkých vzorov.

Strieborné bundy sú skvelým spôsobom, ako pridať metalický prvok k vášmu outfitu bez toho, aby ste sa cítili príliš preplácané. Vrstvite ich nad jednofarebné topy pre sofistikovaný, ale zaujímavý vzhľad.

Mixovanie rozličných textúr môže pomôcť zmierniť celkový lesk striebornej a urobiť váš outfit viac nositeľným. Skúste kombinovať strieborný metalický top s džínsovými nohavicami pre príjemný kontrast.

V hlavnej úlohe strieborná sukňa alebo metalické nohavice

metalické farby

Začať svoju avantúru so strieborným oblečením môže byť jednoduchšie, než si myslíte, a jedným z najlepších spôsobov, ako sa pustiť do tohto trendu, je začať s jednoduchým kúskom. Strieborná sukňa alebo strieborné metalické nohavice sú skvelé príklady kúskov, ktoré môžete ľahko začleniť do svojho bežného šatníka bez toho, aby ste sa cítili príliš extravagantne. Kľúčom k ich nositeľnosti je spôsob, akým ich kombinujete s ostatnými časťami vášho outfitu.

Pri výbere striebornej sukne alebo strieborných nohavíc hľadajte kúsok, ktorý má jednoduchý strih a je vyrobený z kvalitného materiálu. Týmto spôsobom sa vyhnete tomu, aby váš outfit pôsobil príliš výstredne alebo nevkusne. Ak sa nebojíte extravagancie kľudne môžete siahnúť aj po výraznom modely, ktorý bude nositeľom štýlu vo vašom outfite. Zvoliť môžete zvonové, či balónové nohavice, či skladanú sukňu.

Kombinovanie týchto kúskov s neutrálnymi farbami je ďalším kľúčom k úspechu. Svetlo sivá, béžová, biela alebo dokonca pastelové odtiene môžu vytvoriť dokonalý kontrast k lesklému striebornému kúsku. Napríklad, strieborné nohavice vyzerajú úchvatne, keď sú kombinované s jednoduchým bielym tričkom alebo svetlo šedým svetrom. Tento vzhľad je dostatočne sofistikovaný na to, aby bol vhodný na deň a pritom dostatočne zaujímavý, aby vynikol. Aby celkový look nepôsobil mdlo a jednotvárne použite doplnky vo výrazných farbách ako napr. žltá, zelená, ružová či modrá.

Pri sukni tejto farby môžete aplikovať podobnú stratégiu - zvoľte jednoduchý top v neutrálnom odtieni a nechajte sukňu hrať hlavnú úlohu vo vašom outfite. Jednoduchý bordový rolák alebo jednofarebné tričko môže byť všetko, čo potrebujete, aby ste sukňu nechali vyniknúť, zatiaľ čo zvyšok vášho vzhľadu zostane nenápadný a elegantný.

Strieborné šaty ako statement kúsok vo vašom šatníku

metalické farby

Strieborné šaty môžu byť výnimočným statement kúskom vo vašej šatníkovej kolekcii, poskytujúc vám možnosť vytvoriť výrazný a zapamätateľný outfit na každodenné nosenie. Kľúčom k úspešnému začleneniu strieborných šiat do denného vzhľadu je udržať zvyšok outfitu čo najjednoduchší. To vám pomôže dosiahnuť elegantný a vyvážený vzhľad bez toho, aby ste pôsobili príliš preplácano alebo ako keby ste boli oblečené na večernú udalosť.

Keď si vyberáte strieborné šaty, hľadajte také, ktoré majú jednoduchý a čistý dizajn. Vyhnite sa prílišnému zdobeniu alebo komplikovaným detailom, ktoré by mohli váš vzhľad zbytočne skomplikovať. Miesto toho zvoľte šaty s minimalistickým strihom, ktoré pôsobia sofistikovane a zároveň umožňujú metalickej farbe, aby vynikla.

Ani v tomto prípade sa nemusíte báť výrazných doplnkov. Okrem klasických lodičiek či čižiem, môžete siahnúť po výrazných teniskách. Aktuálne sú veľmi trendy masívne tenisky na platforme v pestrých farbách. Takýko kúsok skvelo doplní striebornú na šatách. Aj v prípade kabeliek máte voľnú ruku čo sa farieb a strihov týka. Voliť môžete menšie kabelky, ale aj športovejšie kabelky, či dokonca ľadvinky. Všetko závisí od štýlu šiat a looku ktorý chcete dosiahnúť. 

Čo sa týka doplnkov, ako sú šperky alebo hodinky, rozhodnite sa pre jemné a subtilné kúsky, ktoré nebudú sťahovať pozornosť od vašich šiat. Jednoduché strieborné alebo zlaté náramky, malé náušnice alebo tenký náhrdelník môžu doplniť váš outfit bez toho, aby ho preťažili.

Strieborné bundy ideálna voľba na vrstvenie

metalické farby

Strieborné bundy sú výborným spôsobom, ako pridať lesk a štýl do vášho denného outfitu, zároveň vám umožnia experimentovať s vrstvením na praktický aj estetický účel. Na začiatok, si vyberte striebornú bundu, ktorá má jednoduchý a čistý dizajn, aby ľahko zapadla do širokej škály outfitov bez toho, aby bola príliš rušivá alebo dramatická.

Strieborné bundy sú ideálne na prechodné obdobia, ako sú jar a jeseň, keď počasie vyžaduje vrstvenie. Ľahká strieborná bunda, ako je bomber alebo denimová bunda s metalickou úpravou, môže dodať vášmu vzhľadu moderný vzhľad a zároveň poskytnúť potrebnú teplotnú pohodu.

Kombinovanie striebornej bundy s jednofarebnými topmi alebo tričkami je skvelým spôsobom, ako udržať váš outfit vyvážený. Jednofarebné topy, ako sú biela, čierna, alebo dokonca jemné pastelové farby, môžu vytvoriť dokonalý základ, ktorý umožní striebornej bunde vyniknúť v plnej kráse.

Na bežné denné nosenie skombinujte striebornú bundu s jednofarebným tričkom alebo topom a jednoduchými džínsami alebo nohavicami v tmavom odtieni. Tento outfit môže byť ľahko doplnený o jednoduché tenisky alebo kotníkové čižmy na dokončenie neformálneho, ale štýlového vzhľadu.

Vrstvenie striebornej bundy na jednoduchým čiernym alebo bielym rolákom tiež vytvára sofistikovaný a zároveň nenútený vzhľad, ktorý je ideálny na denné nosenie či prácu v kancelárii. Tento prístup vám umožní začleniť metalické prvky do vášho outfitu bez toho, aby ste pôsobili príliš výstredne.

Pamätajte, že pri vrstvení je kľúčové zachovať rovnováhu a nezabudnúť na pohodlie a funkčnosť. Strieborná bunda by mala dopĺňať váš outfit a poskytnúť vám možnosť vyjadriť svoj osobný štýl s odvahou a originalitou, a to všetko pri zachovaní vhodnosti pre vaše denné aktivity.

Autor: Alila

Foto zdroj: pinterest.com