Majte trend v malíčku: Dlhá rifľová sukňa v 5 unikátnych outfitoch

Dlhá rifľová sukňa je jedným z najviac všestranných kúskov, ktoré môžete mať vo svojom šatníku. Táto trendy sukňa je ideálna na každodenné nosenie, ale môže byť tiež elegantným kúskom pre špeciálne príležitosti. Ak sa chcete dozvedieť, ako tento kúsok najlepšie využiť a vytvoriť s ním päticu unikátnych outfitov, čítajte ďalej. Ukážeme vám, ako zladiť jednu a tú istú dlhý rifľovú sukňu na rôzne príležitosti a stále vyzerať inak.

Nemusíte mať v šatníku množstvo rôznych vecí. Niekedy stačí jeden základný univerzálny kúsok, ktorý potom dokážete kombinovať s rôznorodým typom oblečenia a doplnkov a vytvoriť tak vždy iný zaujímavý model. Dnes sa pozrieme na to ako skombinovať denimovú sukňu. Ako príklad sme si zobrali aktuálne veľmi trendový model v midi dĺžke do polovice lýtok s rozparkom na prednom diele. Pracovať budeme so svetlejším odtieňom rifľoviny, ktorý patrí medzi klasiku v dámskej móde a zároveň krásne vynikne v rôznych kombináciách. 

Rifľová sukňa v rockovom štýle

sukňa (2)

K nosnému prvku outfitu rifľovej sukni zlaďte čierny top. Správnou voľbou v tomo prípade bude obtiahnutý basicový top, crop top alebo priliehavý rolák, v závislosti od počasia a príležitosti. Pridajte ku tomu koženú bundu, ktorá pridá tomuto outfitu šmrnc a rockový nádych. Kožená bunda je skvelým kúskom na prechodné obdobia a večerné párty, kedy pridáva nielen extra vrstvu tepla, ale tiež štýlový element.

Do tohto outfitu sú najideálnejším typom obuvy čižmy. Vyberte si vysoké čižmy na podpätku ktoré vám zabezpečia elegantnejší vzhľad, alebo nízke čižmy pre pohodlné nosenie počas dňa. Chybu neurobíte ani trendovými workermy alebo masívnejšími prechodnými topánkami na platforme. Na dokončenie outfitu nezabudnite na malú kabelku. Môže to byť štýlová crossbody kabelka,  alebo chic kabelka cez rameno. 

Tento outfit je perfektný na bežné nosenie, ale môže ho využiť aj na štýlovú večernú párty. Priliehavý čierny top a kožená bunda pridávajú sexepíl, zatiaľ čo rifľová sukňa a čižmy udržujú outfit pohodlným a praktickým. Malá kabelka je ideálnym doplnkom, ktorý zdôrazňuje celkový look.

 

Rifľová klasika ktorá neomrzí

riflova-sukna,riflova-sukňa,damska-riflova-sukňa,damska-midi-sukna,

K dlhej rifľlovej sukni v tomto prípade zlaďte jednoduché biele tričko alebo klasickú košeľu. Tričko alebo blúzka by mali byť jednoduché, aby neprekryli štýl sukne, ale zároveň by mali pôsobiť dostačným chic dojmom. Ak sa vám jednoduchosť máli môžete zvoliť  tričko s originálnym výstrihom, alebo blúzku s nádherným detailom, ako sú napríklad nafúknuté rukávy, alebo viazanie pod prsiami.

K tomuto ležérnemu outfitu sa priam pýtajú veľké statement tenisky. Biela farba je vždy bezpečnou voľbou, ale nebojte sa experimentovať aj s jasnými farbami alebo vzormi. Odvážne môžu tenisky vymeniť aj za farebné čižmy aby ste do outfitu vniesli trochu hravosti.

Tento outfit je ideálny na bežné dni, kedy chcete vyzerať štýlovo, ale zároveň sa cítiť pohodlne. Biele tričko alebo blúzka sú klasické kúsky, ktoré vám poslúžia v mnohých outfitoch, a tenisky sú skvelé ak ste celé dni na nohách. Dlhá rifľová sukňa dodáva tomuto bežnému outfitu trochu viac osobnosti a štýlu.

 

 

Casual štýl na každý deň v dlhej rifľovej sukni

riflova-sukna,riflova-sukňa,damska-riflova-sukňa,damska-midi-sukna,

K dlhej rifľovej sukni zlaďte štýlový top v nejakej kontrastnej farbe. Možete zvoliť neutrálne odtiene s využitým počas celého roka ale na aktuálne jesenné obdobie budú dobrou voľbou zemité odtiene ktoré celkový look príjemne oteplia. Ideálne je ak je top v minimalistickom prevedení ktoré bude dokonale ladiť s jednoduchým prevedením saka.

Sako by malo byť vo farbe, ktorá doplňuje top a sukňu. V prípade saka  siahnite skôr po klasickom prevedení v skrátenej dĺžke. Tento strih je aktuálne veľmi moderný no zároveň patrí k nadčasovým kúskom, ktoré budú ľahko kombinovateľné. Skrátené sako pridáva outfitu šmrnc a je ideálnou voľbou na prechodné obdobia.

Čerešničkou na torte pri tomto outfite sú určite kovbojské čižmy. Tieto čižmy sú skvelým spôsobom, ako pridať trochu drsnosti a osobnosti do outfitu. Kovbojské čižmy sú navyše veľmi pohodlné a sú ideálne na dni keď budete veľa na nohách. Ani v tomto prípade nezabudnite na doplky. Malá kabelka na nevyhnutné veci, kruhové náušnice a štýlové čierne okuliare budú dokonalou bodkou tohto štýlu.

Tento outfit je štýlovou a modernou voľbou pre bežné nosenie. Skombinovanie rifľovej sukne s topom a skráteným sakom vytvára sofistikovaný vzhľad, zatiaľ čo kovbojské čižmy pridávajú hravý prvok.

 

Pohodlie a nadčasovosť

riflova-sukna,riflova-sukňa,damska-riflova-sukňa,damska-midi-sukna,

V tomto outfite sme spojili dva aktuálne trendy: dlhú rifľovú sukňu a pásikavý sveter v béžovej farbe. Trend pásikavých svetrov je tu už niekoľko sezón takže určite patrí k nadčasovým modelom ktoré využijete. Môžete si zvoliť sveter so širokými alebo úzkymi pruhmi, klasický strih, alebo aj rolákové prevedenie. 

Celkový look podporia kožené čizmy v čiernej alebo hnedej farbe. Strih čižiem je na vás. Zvoliť môžete  vysoké čižmy po kolená na opätku, ale výborne budú vyzerať aj kotníkové čižmičky, či trendové čižmi s nakrčeným efektom. Aby ste tento outfit doviedli do dokonalosti nezabudnite na opasok vo farbe čižiem a trendovú malú kabelku.

Tento outfit je skvelý na chladnejšie dni, keď potrebujete trochu tepla, ale stále chcete vyzerať štýlovo a trendy. Pásikavý sveter pridáva hravosť no zároveň zostáva decentným prvkom outfitu, zatiaľ čo rifľová midi sukňa a čižmy udržiavajú look nadčasovým a elegantným.

 

 

 

 Dlhá rifľová sukňa v športovom duchu

riflova-sukna,riflova-sukňa,damska-riflova-sukňa,damska-midi-sukna,

Pri vytváraní tohto outfitu k sukni zlaďte farebnú mikinu s originálnym nápisom. Mikina by mala byť pohodlná a vo veľkosti, ktorá vám najlepšie pristane - či už preferujete priliehavý alebo voľnejší strih vždy to bude vyzerať dobre. Nápis na mikine môže byť zábavný, inšpiratívny alebo jednoducho reprezentovať značku, ktorú milujete.

Iedálnym typom obuvy pre tento ležérny outfit by mali byť tenisky. Môžu byť v akejkoľvek farbe, ktorá dopĺňa zvyšok vášho outfitu. Biela je klasickou voľbou po ktorej siahame akosi automaticky, ale čierne alebo farebné tenisky môžu pridať outfitu trochu osobnosti a to v tomto prípade ide. Čo sa týka výberu kabelky siahnuť môžete po štýlovej ľadvinke, praktickej crossbody kabelke ale zaujímavou voľbou môže byť aj elegantná väčšia kabelka ktorá celkový look úplne rozbije.

Tento outfit je ideálny na bežné nosenie, keď chcete vyzerať štýlovo, ale cítiť sa maximálne pohodlne. Mikina s nápisom a tenisky dodajú športový nádych, zatiaľ čo rifľová midi sukňa udržuje outfit chic a trendy.

Vyskladať dokonalý outfit nemusí byť ťažké. Veríme, že sme vás inšpirovali. Ak hľadáte nejaké nové kúsky do vášho šatníka, prípadne sa vám niektorý z outfitov zapáčil môžete si nové kúsky pohľadať aj u nás na eshope Ponuka je bohatá veríme, že si vyberiete.

Autor: Alila

Foto: Pinterest.com